Home
Contact
Harta site
 
     
www.danterm.ro
Prezentare
 
Instalatii
 
Climatizare
 
Super Oferte
 
Link -exchange
Daca doriti o legatura
catre site-ul Dvs, va
rugam sa ne contactati Contact
 
 
SC DanTerm Instal SRL - scurta prezentare
 
S.C. Danterm Instal SRL a luat fiinta oficial sub aceasta denumire in anul 2003 ca urmare a cererii pe piata instalatiilor a unei firme de montaj si executie prompta, serioasa si optima din punct de vedere al raportului calitate/pret.

Drept urmare, societatea noastra a ajuns in acest moment la un volum de lucrari impresionant, media fiind la aproximativ 35 montaje de centrala per luna, 30 montaje de split-uri (aer conditionat), iar separat in cadrul santierului de instalatii pentru cladiri mari si foarte mari, s-au executat 2-3 hale industriale per an.

In prezent se societatea are contractate la nivel industrial constructii industriale cu suprafata intre 8000 si 13000 mp pentru urmatorii 3 ani.

referinte lucrari ....  
 
Ne adresam unei game largi de clienti, fiecare lucrare fiind tratata in mod profesionist, raspunzand cerintelor acestora. Investim in calitatea serviciilor si pregatirea profesionala a angajatilor nostrii, pentru a raspunde prompt pietei atat de variate a instalatiilor termice si sanitare.
 
O caracteristica primordiala a managementului societatii noastre o reprezinta conceptul profitului pe termen lung, de aceea preturile practicate de noi sunt la limita inferioara a pietei, devenind astfel o firma accesibila tuturor categoriilor de beneficiari.
 
Indiferent de natura lucrarii, fie ca este vorba de montaj obiecte sanitare, calorifere fie ca este vorba de dezvoltare de santier sau de instalatii industriale, noi raspundem apelului dumneavoastra si ne implicam cu aceeasi seriozitate in a duce la bun sfarsit lucrarea.
 
Contactati-ne si va veti convinge !


Suntem autorizati ISCIR pentru montaj cazane de pana la 800 KW putere.  


 
Noutati - Stiri
 
 
 
 
Legaturi